Smile

 


Mi smo se potrudili da Vam osiguramo privatnost i komfor.
Priroda je dala sve što može dati: najčistije more, sunce i zrak s mirisom bora. Na Vama je, dragi gosti, samo da dođete i uživate. Ako volite prirodu i želite provesti odmor na mirnom mjestu dalje od gradske buke ovo je za Vas idealan izbor. Nudimo Vam izvrstan smještaj, povoljnu cijenu i nadasve veliko srce. 
Dobrodošli! 


villa bribirkaVilla Bribirka je za one koji žele odmor u prirodi, udobnost istodobno malu udaljenost od mora (svega 6 km), ispunjenje svih želja. Sa dvije etaže ukupne veličine od 150 m2 , bazenom i kompletnim prostorom od 2000 m2, Villa Bribirka je izuzetan izbor za višečlanu obitelj.

villa stefi Villa Stefi pruža vam izuzetan komfor, privatnost i sigurnost. Predivnom lokacijom i pogledom omogućujemo vam da potpuno uživate u ljepotama najljepšeg mora, izolirani od gradske buke. Neke stvari jednostavno se ne mogu kupiti novcem. Sa nama ne možete pogriješiti, mi smo tu za vas. Dođite i uvjerite se sami.

villa jesenovaVilla Jesenova je novo sagrađena kuća s izuzetnim komforom i udobnosti. Predivnom lokacijom i pogledom omogućujemo vam da potpuno uživate u ljepotama najljepšeg mora, izolirani od gradske buke.

 

 
  Made by: WebCom